Mede-initiatieven en Sponsoroverzicht

Er zijn meerdere bedrijven in en om Lelystad die de Sint & Pietenjacht willen steunen op diverse wijzen. Deze steun is gericht op het gezamelijk brengen van een positief gevoel van verbondenheid binnen Lelystad. Als dank voor hun insteek zullen wij op deze pagina vermelden welk bedrijf ons op welke wijze geholpen heeft.

Mede-initiatieven

Naast de Sint & Pietenjacht zijn er ook andere initiatieven gestart die bijdragen aan een warme en gezellige Sinterklaasperiode. Deze initiatieven zijn heel divers en omvatten bijvoorbeeld inzamelakties voor goede doelen of extra materialen om een goede zoektocht te kunnen doen. Wij dragen deze initiatieven allen een zeer warm hart toe en noemen ze daarom graag hieronder. Deze initiatieven zijn niet door ons gestart en wij zijn er ook geen partner in.

HGSsportprijzen.nl

Door HGS-sportprijzen worden medailles en raamstickers gemaakt, speciaal voor de jacht. Van de raamstickers gaat 1 euro naar de Voedselbank. (Dit is voor een Voedselbank in Noord-Holland, niet in Lelystad).

Sponsoren
Brimotech Solutions - Specialist in gasveren, dempers en aansluitdelen

Brimotech heeft geheel belangeloos honderden posters, speurkaarten en bingokaarten laten drukken, deze zijn opgehangen door heel Lelystad en verspreid onder de minder gegoeden van Lelystad.

Buisman Makelaars - Wij zorgen dat u zich thuis voelt

Buisman zorgt ervoor dat de Sint & Pietenjacht, met een afstreepkaart, in de Flevopost komen en daarmee huis-aan-huis bekend wordt gemaakt. Daarnaast doneren zij ook nog kaarten en diploma's van de jacht aan de voedselbank.

City Marketing Lelystad

City Marketing Lelystad heeft geheel belangeloos en kostenloos haar lichtkranten ingezet voor de Sint & Pietenjacht. Daarnaast komen er ook nog banieren door de stad heen. Fantastisch!

Partners

Jamin - Lelystad Verkoopt medailles van de Sint & Pietenjacht

Voedselbank De Korenaar - Lelystad Verspreiding van gesponsorde goederen onder de minder gegoeden van Lelystad.